Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

_________ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010__________ Γνωριμία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στον νεοσύστατο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Ο Χριστοφόρου Παναγιώτης γεννήθηκε στην Κύπρο και έχει μικρασιατική καταγωγή.Ζει στην Αθήνα από τα φοιτητικά του χρόνια(1970)και σήμερα κατοικεί μόνιμα στο Πικέρμι.
Είναι πτυχιούχος μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών.Επί δεκαπενταετία είναι Διευθυντής σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σήμερα Διευθυντής στο Εσπερινό Γυμνάσιο Παλλήνης.
Επί δεκαετία ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ζωγράφου και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών.Συμμετέχει αγωνιστικά,υπεύθυνα και αποτελεσματικά στα κοινά.Θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για την καλυτέρευση της ζωής μιας κοινωνίας τη συλλογική συμμετοχή της στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της.
Διακρίνεται για το ήθος,την εντιμότητα,υπευθυνότητα,αγάπη του προς τον άνθρωπο και ιδιαίτερα προς τα παιδιά.Είναι φυσιολάτρης και φιλόζωος.Ασχολείται με την ποίηση και τη ζωγραφική.Του αρέσει το θέατρο,η κλασική,έντεχνη,παραδοσιακή,τζαζ και ροκ μουσική.Διαθέτει στο διαδίκτυο ιστοσελίδα(Google-ανοιχτός κύκλος).
Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ειναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον νεοσύστατο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου με τον συδυασμό " ΠΑΜΕ " με επικεφαλής τον μέχρι σήμερα και επί τέσσερεις συνεχείς τετραετίες αναμφισβήτητα έντιμο,έμπειρο και αποφασιστικό Δήμαρχο Ραφήνας Ανδρέα Κεχαγιόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου